ΣΥΝΕΔΡΙΑ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

5ο Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ. - ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ

Tο ATP αποτελεί την εθελοντική ομάδα προπτυχιακών φοιτητών του τμήματος Φαρμακευτικής Α.Π.Θ. και έχει ως στόχο την πραγματοποίηση επιστημονικών και κοινωνικών δράσεων που σχετίζονται με τη Φαρμακευτική ως επιστήμη, αλλά και ως λειτούργημα.

Στις 25 και 26 Μαΐου του 2024 το ΑΤΡ διοργανώνει το 5ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής (Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ) στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Α.Π.Θ., το οποίο έρχεται να διαδεχθεί τα τέσσερα προηγούμενα, που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Το Συνέδριο, στοχεύοντας στην ενημέρωση των φοιτητών σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της Φαρμακευτικής Επιστήμης, θα οδηγήσει στην κινητοποίησή τους, με σκοπό την εφαρμογή των γνώσεών τους στην πράξη, την ανάπτυξη ενός τρόπου πρακτικής κατανόησης του διεπιστημονικού αυτού τομέα της Φαρμακευτικής, αλλά και την εξοικείωσή τους με την εργαστηριακή και επαγγελματική πραγματικότητα. Η θεματολογία του 5ου Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ αφορά τους κλάδους της Φαρμακολογίας, της Φαρμακευτικής Τεχνολογίας, της Φαρμακευτικής Χημείας, της Φαρμακογνωσίας, καθώς και της Παγκόσμιας υγείας, της Βιοπληροφορικής, της Βιοηθικής, της Κλινικής Φαρμακευτικής, του Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικότητας, της Φαρμακευτικής Φροντίδας, των Τεχνικών Μορφοποίησης Φαρμάκων, του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και γενικότερα τις ευκαιρίες για νέους φαρμακοποιούς.

Για την επιτυχή διοργάνωση του Συνεδρίου,  βρείτε ΕΔΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, προκειμένου να ενημερώσουμε έγκαιρα τους φοιτητές, τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, τους επαγγελματίες του κλάδου μας και το ευρύ κοινό για την περίοδο έναρξης των αιτήσεων για ομιλητές.

Εκ μέρους του ΑΤΡ,

Νικολέτα-Μαρία Μπασινά

Υπεύθυνη PR 5ου Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ.

Μέλος του ATP

Aristotle Team of Pharmacy

Προπτυχιακή Φοιτήτρια Τμήμα Φαρμακευτικής Α.Π.Θ.

|  E-mail: nikol.basina@gmail.com

|  LinkedIn:Nikoleta Maria Basina