ΣΥΝΕΔΡΙΑ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ESN KAPA ATHENS

Το νέο ακαδημαϊκό εξάμηνο ξεκινάει! Και ήρθε η στιγμή για να γίνει η αλλαγή και για να γνωρίσεις κάτι νέο που μπορεί να σου ταιριάζει και να σε ανανεώσει! 

Ίσως να έχεις ακούσει κάπου για το πρόγραμμα Erasmus, ίσως να έχουν πάει οι φίλοι σου και θες να πας κι εσύ, ή ίσως να έχεις πάει ήδη!

Αν θες να δεις μια άλλη οπτική του Erasmus, να το «συνεχίσεις» στην ίδια σου την πόλη, να μάθεις τι είναι αυτό το ESN και τι κάνει (Spoiler Alert: κι εμείς φοιτητές του ΕΚΠΑ είμαστε), να γνωρίσεις τον εθελοντισμό και να βοηθήσεις φοιτητές από όλον τον κόσμο να μάθουν την Αθήνα, τον ελληνικό πολιτισμό και να αποκτήσουν αξέχαστες εμπειρίες, τότε..

έλα να γνωριστούμε! 

Είμαστε μια εθελοντική ομάδα από φοιτητές με κίνητρο, όρεξη και κέφι που θα σε βοηθήσουμε να ζήσεις αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία που λέγεται Erasmus στην Αθήνα. Έζησες το Erasmus σου εν μέσω καραντίνας, ακυρώθηκε εντελώς ή το βίωσες στο έπακρον;

Τώρα, για ακόμα μια φορά σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις μέρος σε ξεχωριστά events και να κάνεις φιλίες με άτομα από την υπόλοιπη Ευρώπη και όλον τον κόσμο.

Έλα μαζί μας να δεις την άλλη πλευρά του Erasmus, να το ζήσεις στην πόλη σου αποκτώντας αξέχαστες εμπειρίες βοηθώντας Ερασμιτάκια να προσαρμοστούν στην Αθηναϊκή ζωή και να γνωρίσουν τον Ελληνικό πολιτισμό!

ΠΟΥ: Ατλαντος 22, Αθήνα 112 54
ΠΟΤΕ: Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022
ΩΡΑ: 18.00

Επομένως, για το ραντεβού μας, απαραίτητες προϋποθέσεις είναι:
 Να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής. 
https://forms.gle/PQmFWZ9tP4842WyY7

 Να φέρεις την καλύτερη διάθεσή σου!

Link for Facebook Event:

https://fb.me/e/2nR9dcAOd

--

Με εκτίμηση,
Γεωργία Καράμπελα
Αντιπρόεδρος

vice-president@esnkapa.org
+30 6936122492