ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

16ος ΔΙΑ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ, ENNOVATION

Αγαπητοί φοιτητές / Αγαπητές φοιτήτριες,

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στον 16ο κύκλο διεξαγωγής του Δια - Πανεπιστημιακού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, Ennovation 2024 που συντονίζει το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας – ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα μας

Ο Δια-Πανεπιστημιακός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, Ennovation 2024  είναι ένας ετήσιος Πανεπιστημιακός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας διάρκειας 4 μηνών. Ο διαγωνισμός διεξάγεται από ένα δίκτυο 20+ πανεπιστημίων σε Ελλάδα και Κύπρο υπό το συντονισμό της Μονάδας Μεταφοράς Τεχνολογίας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κύριος στόχος του Διαγωνισμού είναι η επιτάχυνση καινοτόμων ιδεών παρέχοντας στους συμμετέχοντες/συμμετέχουσες τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τα εργαλεία και την αυτοπεποίθηση που απαιτούνται προκειμένου να μετατρέψουν τις καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες τους ή τα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας τους σε βιώσιμη επιχείρηση.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή και δωρεάν. 

Σε ποιους/ποιες απευθύνεται 

Επιχειρηματικές ομάδες που αποτελούνται ή έχουν τουλάχιστον ένα ενεργό μέλος με φοιτητική/ερευνητική/διδακτική ιδιότητα. Πιο συγκεκριμένα: 

  • Προπτυχιακοί φοιτητές/φοιτήτριες

  • Μεταπτυχιακοί φοιτητές/φοιτήτριες

  • Υποψήφιοι/Υποψήφιες Διδάκτορες

  • Διδάκτορες

  • Ερευνητές/Ερευνήτριες

  • Καθηγητές/Καθηγήτριες

Η επιλογή των ομάδων θα γίνει βάσει της αίτησης που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩΓια την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της προαναφερθείσας ηλεκτρονικής αίτησης μέχρι την 17 Μαρτίου 2024. 

Παρακαλούμε πριν από τη συμπλήρωση της εν λόγω  αίτησης, ενημερωθείτε σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα που μπορείτε να βρείτε εδώ, έτσι ώστε να είστε βέβε@ ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε σε αυτό το χρονοδιάγραμμα.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή/και απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οργανωτική ομάδα του Διαγωνισμού Ennovation στη διεύθυνση: ennovation@acein.aueb.gr

 

 


 

 

Προσβλέποντας στη θετική σας ανταπόκριση. 

 

Με εκτίμηση, 

 

Christina Kosta

Junior Project Manager
ATHENS CENTER FOR ENTREPRENEURSHIP AND INNOVATION
Athens University of Economics and Business
Troias 2, 113 62, Athens, Greece
Tel. : +30 210 8203829
Mo. : +30 69 82568124
E-mail : c.kosta@acein.aueb.gr
Linkedin : https://www.linkedin.com/in/christina-efthalia-kosta/