ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ

[CIVIS] ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ! FIRST CIVIS MOOC-"CLIMATE AND ENERGY -AN INTERDISCIPLINARY PERSPECTIVE"

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου CIVIS, συνδιοργανώνεται από ακαδημαϊκούς των 10 Παν/μιων-μελών της κοινοπραξίας, το διεπιστημονικό ανοιχτό μάθημα (Massive Open Online Course) με τίτλο: "Climate and energy - An interdisciplinary perspective", που παρέχει δωρεάν διαδικτυακή εκπαίδευση με έμφαση στο διεπιστημονικό πεδίο του περιβάλλοντος και της ενέργειας.

Το διαδικτυακό μάθημα (MOOC) είναι ανοιχτό σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την εν λόγω θεματική. Δεν απαιτείται να είστε φοιτητής σε κάποιο Πανεπιστήμιο-μέλος του CIVIS, ούτε να διατηρείτε τη φοιτητική σας ιδιότητα ενεργή. Ωστόσο, το μάθημα μπορεί να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για Προπτυχιακούς φοιτητές οποιουδήποτε επιστημονικού πεδίου που θέλουν να διευρύνουν την οπτική τους και τις γνώσεις τους για το κλίμα και την ενέργεια πέρα από το δικό τους πεδίο σπουδών. Αποτελεί επίσης, μια "πρώτη γεύση" για το επερχόμενο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του CIVIS για το κλίμα και την ενέργεια!

Τίτλος: First CIVIS MOOC "Climate and energy - An interdisciplinary perspective"
Ποιους αφορά:
 Προπτυχιακούς, Μεταπτυχιακούς Φοιτητές, Υποψήφιους Διδάκτορες, Ακαδημαϊκούς, Διοικητικό προσωπικό, οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την εν λόγω θεματική ενότητα.
Πεδία Σπουδών: Δεν υπάρχουν περιορισμοί.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως 30 Ιανουαρίου 2023
Αιτήσεις: στη Φόρμα Αίτησης Συμμετοχής
Format μαθήματος: Διαδικτυακό (στον Α' κύκλο προβλέπεται σύγχρονη διδασκαλία με online διαλέξεις όπου δίνεται η ευκαιρία στους φοιτητές να έχουν συζήτηση και αλληλεπίδραση με τους καθηγητές. Εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε στη συνέχεια, προβλέπεται ασύχρονης μορφής διδασκαλία στην πλατφόρμα "FutureLearn"). Μετά την αίτησή σας και εφόσον γίνει αποδεκτή, θα λάβετε οδηγίες για το πως θα συνδεθείτε στην πλατφόρμα "FutureLearn" του μαθήματος.
Διάρκεια: Α' κύκλος μαθήματος: 30 Ιανουαρίου-24 Φεβρουαρίου 2023. Σημειώνεται, πως ο A' κύκλος του MOOC αποτελείται από τέσσερις εβδομαδιαίες ενότητες-modules, εκ των οποίων καθεμία διαρκεί περίπου 3 ώρες.
Γλώσσα μαθήματος και διδασκαλίας: Αγγλικά

Για περαιτέρω πληροφόρησή σας, δείτε την πρόσκληση με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τις αναλυτικές πληροφορίες του μαθήματος στην επίσημη ιστοσελίδα του CIVIS, στην κατηγορία Students/CIVIS MOOCs. Τέλος, μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό βίντεο ενημέρωσης για το εν λόγω μάθημα στο σύνδεσμο: εδώ

Εκ μέρους του γραφείου του CIVIS στο ΕΚΠΑ