Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

11.09.2019

Πρόσκληση στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής-Διαιτολογίας 13-15/12/2019

 

 

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων και η GrESPEN (Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού), φιλοδοξώντας να παρέχουν ενημέρωση και νέα δεδομένα στους επιστήμονες διαιτολόγους-διατροφολόγους και σε όλους όσους βρίσκονται στον τομέα της υγείας και ασχολούνται με την επιστήμη της Διατροφής, διοργανώνουν κάθε 2 χρόνια το Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής-Διαιτολογίας, το οποίο προσελκύει άνω των 1800 συνέδρων (διαιτολόγων, φοιτητών και άλλων επαγγελματιών υγείας). 

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής-Διαιτολογίας & το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού θα διεξαχθεί φέτος στις 13-15 Δεκεμβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

Το συνέδριο μας θα έχει και επετειακό χαρακτήρα μιας και φέτος γιορτάζουμε τα 50 χρόνια από την ίδρυση του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων.

 

Με χαρά θα θέλαμε να προσκαλέσουμε τους φοιτητές του πανεπιστημίου σας στο συνέδριο μας, επιθυμώντας να τους κοινοποιήσετε τη σχετική ενημέρωση. Πληροφορίες για το πρόγραμμα και την εγγραφή θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου μας http://www.hdacongress.gr.

 

 

 

Με εκτίμηση, 

η Οργανωτική Επιτροπή