Αρχική σελίδα » Γραμματεία » Προβολή νέων

Προβολή νέων

15.05.2019

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ "HEART FAILURE 2019" 25-28 ΜΑΙΟΥ 2019

 

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι φέτος το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Καρδιακής Ανεπάρκειας «Heart Failure 2019» διεξάγεται στην Αθήνα 25-28 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στο συνέδριο, θέμα του οποίου είναι «Καρδιακή ανεπάρκεια από το άλφα ως το ωμέγα», θα παρουσιαστούν όλες οι πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις και οι νεότερες θεραπείες για την καρδιακή ανεπάρκεια.

 

Πρόκειται για το μεγαλύτερο συνέδριο καρδιακής ανεπάρκειας στον κόσμο, ένα διεθνές γεγονός όπου συναντιούνται επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων όπως καρδιολόγοι, καρδιοχειρουργοί, παθολόγοι, γενικοί ιατροί, βασικοί επιστήμονες, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, φαρμακοποιοί, ειδικοί στην άσκηση και την αποκατάσταση καθώς και εταιρείες ανάπτυξης πρωτοποριακών φαρμάκων και συσκευών. Στο συνέδριο συμμετέχουν πλέον των 6000 επαγγελματιών υγείας από περισσότερες από 100 χώρες, ενώ η συμμετοχή σε αυτό επιχορηγείται με 21 ώρες για CME credits.

 

Σας ανακοινώνουμε ότι η εγγραφή στο συνέδριο για τους προπτυχιακούς φοιτητές των σχολών επιστημών υγείας της χώρας μας είναι δωρεάν προκειμένου οι φοιτητές μας να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου και να εκπαιδευτούν. Το κανονικό κόστος εγγραφής για διεθνείς συμμετέχοντες είναι 905 ευρώ.

 

Η εγγραφή των φοιτητών μπορεί να γίνει On line στη διεύθυνση Register online μέχρι τις 17 Μαΐου 2019. Για την εγγραφή απαιτείται δημιουργία λογαριασμού στην Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία (European Society of Cardiology), η οποία είναι δωρεάν. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή, απαιτείται η επισύναψη ηλεκτρονικού αντίγραφου της φοιτητικής ταυτότητας.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια, μπορείτε επικοινωνήσετε μέσω email στη διεύθυνση hfregistration@escardio.org

 

Με τιμή,

 

Καθηγητής Γεράσιμος Φιλιππάτος

Πρόεδρος Συνεδρίου

 

Professor Petar Seferovic
Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιακής Ανεπάρκειας