Αρχική σελίδα » Γραμματεία » Προβολή νέων

Προβολή νέων

11.09.2017

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 - 2017

 

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Η ορκωμοσία των φοιτητών του Τμήματος Φαρμακευτικής οι οποίοι περάτωσαν επιτυχώς όλα τα προβλεπόμενα στο Πρόγραμμα Σπουδών μαθήματα, για τη λήψη του πτυχίου τους, καθώς και την πρακτική τους άσκηση, κατά την εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2017  θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου  2017 και ώρα 13.00μ.μ. στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου, στο Κεντρικό Κτήριο (Προπύλαια), επί της οδού Πανεπιστημίου 30 στην Αθήνα.

       Κατά την ημέρα της ορκωμοσίας οι ορκιζόμενοι και μόνο αυτοί  θα πρέπει να παρευρίσκονται στον χώρο των Προπυλαίων (1) μία ώρα νωρίτερα (δηλ. 12:00 μ.) από την καθορισμένη ώρα της ορκωμοσίας προκειμένου να ετοιμαστούν, όπου θα παραλάβουν τήβεννο και επιτηβέννιο με την προσκόμιση της  αστυνομικής τους ταυτότητας, η οποία θα τους επιστραφεί μετά το πέρας της τελετής από τον αρμόδιο υπάλληλο της Γραμματείας, κατά  την παράδοση της τηβέννου και του επιτηβεννίου  και αφού έχουν υπογράψει στον κατάλογο συμμετοχής στην ορκωμοσία.

           Επισημαίνεται ότι, κάθε ορκιζόμενος μπορεί να προσκαλέσει στην τελετή ορκωμοσίας το ανώτατο έως τέσσερα (4) άτομα.

         Όσοι έχουν υποβάλει αίτηση για ορκωμοσία, θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου  2017 και ώρα 11.00-12.00 προκειμένου να ακυρωθεί η φοιτητική τους ταυτότητα, το φοιτητικό τους εισιτήριο (πάσο) και το βιβλιάριο υγείας (εφόσον έχουν προμηθευτεί από το Πανεπιστήμιο) και να παραλάβουν υποχρεωτικά πριν την ορκωμοσία την καθομολόγηση του/της πτυχιούχου.

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ:

Οι καλεσμένοι εισέρχονται στον χώρο διεξαγωγής της τελετής 15 λεπτά πριν από την έναρξη της τελετής.

Λόγω σεβασμού του ιστορικού κτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών και της τελετής ορκωμοσίας, απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση φαγητού και ποτού εντός της Αίθουσας Τελετών, καθώς και η ρίψη κομφετί και η χρήση κόρνας, καραμούζας κ.ά, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του κτηρίου.

 

                                                                                                      Αθήνα 8-9-2017

                                                                                                       Από τη Γραμματεία του

                                                                                                                   Τμήματος Φαρμακευτικής