Αρχική σελίδα » Γραμματεία » Προβολή νέων

Προβολή νέων

10.09.2018

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017-2018

 

@page { margin: 0.79in } p { margin-bottom: 0.1in; direction: ltr; line-height: 120%; text-align: left; orphans: 2; widows: 2 }

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ορκωμοσία των φοιτητών του Τμήματος Φαρμακευτικής οι οποίοι περάτωσαν επιτυχώς όλα τα προβλεπόμενα στο πρόγραμμα σπουδών μαθήματα για τη λήψη του πτυχίου τους, καθώς και την πρακτική τους άσκηση, κατά την εξεταστική περίοδο Ιουνίου, ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:00 πμ. στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου, στο Κεντρικό Κτήριο (Προπύλαια), επί της οδού Πανεπιστημίου 30, στην Αθήνα.

Κατά την ημέρα της ορκωμοσίας οι ορκιζόμενοι -και μόνο αυτοί- πρέπει να παρευρίσκονται στο χώρο των Προπυλαίων μία (1) ώρα νωρίτερα (δηλ. 9:00 πμ.) από την καθορισμένη ώρα της ορκωμοσίας προκειμένου να γίνει η απαραίτητη προετοιμασία. Μετά την προσέλευσή τους, παραλαμβάνουν τήβεννο και επιτηβέννιο με την προσκόμιση της αστυνομικής τους ταυτότητας, η οποία θα τους επιστραφεί μετά το πέρας της τελετής από τον αρμόδιο υπάλληλο της Γραμματείας, κατά την παράδοση της τηβέννου και του επιτηβέννιου, αφού υπογράψουν στον κατάλογο συμμετοχής στην ορκωμοσία.

Επισημαίνεται ότι, κάθε ορκιζόμενος μπορεί να προσκαλέσει στην τελετή ορκωμοσίας έως τέσσερα (4) άτομα το ανώτατο.

Όσοι έχουν υποβάλει αίτηση για ορκωμοσία, πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος την Τετάρτη26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11.00-12.00 προκειμένου να ακυρωθεί η φοιτητική τους ταυτότητα, το φοιτητικό τους εισιτήριο (πάσο) και το βιβλιάριο υγείας (εφόσον έχουν προμηθευτεί από το Πανεπιστήμιο) και να παραλάβουν υποχρεωτικά πριν την ορκωμοσία την καθομολόγηση του/της πτυχιούχου.

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ:

Οι καλεσμένοι εισέρχονται στον χώρο διεξαγωγής της τελετής 15 λεπτά πριν από την έναρξη της τελετής.

Λόγω σεβασμού στο Ιστορικό Κτήριο του Πανεπιστημίου και στην τελετή ορκωμοσίας, απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση φαγητού και ποτού εντός της Αίθουσας Τελετών, καθώς και η ρίψη κομφετί και η χρήση κόρνας, καραμούζας κ.ά., τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του Κτηρίου.

 

Αθήνα 06-9-2018

Από τη Γραμματεία του

Τμήματος Φαρμακευτικής