Αρχική σελίδα » Γραμματεία » Ολες οι Ανακοινώσεις » Προβολή νέων

Προβολή νέων

28.08.2014

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013-14

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η ορκωμοσία των φοιτητών του Τμήματος Φαρμακευτικής οι οποίοι περάτωσαν επιτυχώς όλα τα προβλεπόμενα στο πρόγραμμα σπουδών μαθήματα για τη λήψη του πτυχίου τους, κατά τη χειμερινή εξεταστική περίοδο ακαδημαϊκού έτους 2013-2014, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ. στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου, Κεντρικό Κτήριο του Πανεπιστημίου (Προπύλαια), επί της οδού Πανεπιστημίου 30 στην Αθήνα.

Η ένδυση με τήβεννο είναι υποχρεωτική, γι’ αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στο χώρο των Προπυλαίων μία (1) ώρα νωρίτερα (δηλ. στις 9.00 π.μ.) από την καθορισμένη ώρα της ορκωμοσίας, έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και την καθομολόγησή τους.

Όσοι έχουν υποβάλει αίτηση για ορκωμοσία, θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11.00-12.00 π.μ. προκειμένου να ακυρωθεί η φοιτητική τους ταυτότητα, το φοιτητικό τους εισιτήριο (πάσο) και το βιβλιάριο υγείας (εφόσον έχουν προμηθευτεί από το Πανεπιστήμιο) και να παραλάβουν την καθομολόγηση του/της πτυχιούχου.

 

                                                                    Εκ της Γραμματείας

                                                           του Τμήματος Φαρμακευτικής

                                                                          28-8-2014